Se fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Feliile de piept de pui le spalam si le stergem bine de apa cu ajutorul unui servet de hartie.
Daca sunt prea groase le batem putin pentru a le subtia. Astfel se vor rula mai usor.
Castraveciorii ii feliem pe lugime in felii subtiri, indepartand mai intai capetele.
Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga. Carnatii ii taiem fiecare in trei si ii prajim bine pe toate partile. Scoatem carnatii pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in excces.
Luam o felie de piept de pui, presaram sare si piper dupa gust, asezam felii de castravecior si o bucata de carnat la un capat.
Rulam pieptul de pui si il fixam cu ajutorul a doua-trei scobitori.
Incingem bine putin ulei intr-o tigaie si prajim rulourile de pui cateva minute pe ambele parti.
Scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
In momentul servirii indepartam scobitorile.
Se servesc calde alaturi de legume, salate, sosuri .
Pofta buna !