Snitele din pulpa de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 6 Noi 2013 | 10557 vizualizari

 

Hocus-pocus preparatus si mancatus cam asa a fost...

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g pulpa de porc
  • 2 oua
  • cca250 g pesmet
  • cca100 g faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din pulpa de porc:

Portionam carne in feliute,fiecare bucata o batem cu batatorul de snitele si pe o parte si pe alta.Pregatim o farfurie intinsa cu pesmet,una cu faina si intr-o farfurie adanca batem cele 3 oua cu sare si piper,dupa gust.Trecem fiecare bucata de carne prin faina,apoi prin ou si la final prin pesmet.Incingem intr-o tigaie uleiul si prajim snitelele,avand grija sa le intoarcem de pe o parte pe alta.Se scot pe un servet sa se absoarba surplusul d eulei si se servesc cu piure,cartofi prajiti,orez,s.a.m.d.Eu am facut un piure .

TIPS-URI

1

cand trecem prin faina carnea avem grija sa scuturam surplusul de faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din pulpa de porc