Rulouri din castravete şi caşcaval cu somon afumat

de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2014 | 5250 vizualizari

 

Un aperitiv rapid, usor si hranitor

 

INGREDIENTE

  • ● 1 buc castravete Fabio
  • ● cateva felii subţiri de caşcaval
  • ● 50g filé de somon afumat
  • ● câteva frunze de ceapă verde pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din castravete şi caşcaval cu somon afumat:

Castravetele, spălat şi bine şters, se feliază în lung – fâşii foarte subţiri. Pe o fâşie de castravete se aşează, de la un capăt la altul, felii de caşcaval, tăiate la lăţimea fâşiei. Se rulează împreună, castravetele şi caşcavalul, în jurul unei bucăţi de somon afumat.

Pentru a-şi păstra forma, ruloul se leagă cu o frunză de ceapă verde. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din castravete şi caşcaval cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

simonacallas 1

16.03.2014, 19:08

Cris, Mokuska, Bya, va multumesc mult

Bianca20 1

23.04.2014, 16:28

Ce frumos arata!

simonacallas 1

23.04.2014, 17:47

Multumesc, Bianca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Choux-uri aperitiv