Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2010 | 5697 vizualizari

 

Am avut nevoie de ceva rapid, am folosit aluat de foitaj pe care il aveam in congelator si am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj Linco.
  • Pt umplutura:
  • 400 g salam afumat,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • 2 lingurite oregano,
  • 1 lingurita enibahar,
  • mac.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere:

Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari, se condimenteaza cu piper, sare, oregano, enibahar, adaugam oul, amestecam totul bine, lasam deoparte.
Se lasa aluatul la decongelat, se desface, se intinde pe masa sau planseta, se aseaza umplutura, se ruleaza si se taie. Se fac cateva suluri din aceasta cantitate de aluat, si fiecare sul se taie in 4, se ung bucatile obtinute cu apa, se presara sare si mac. Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit, 30-35 minute la foc potrivit pana se rumenesc. Sunt foarte gustoase si merg langa vin sau bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:21

solutie salvatoare ,ar trebui sa fie unul din produsele care ar trebui sa le avem in congelator in caz de forta majora

burdulea56 1

16.04.2010, 21:42

asa e mihaelar63, eu am mereu rezerve, fac ori cu gem ori cu mezeluri, cu branza, urda, varza, etc....

adry88 1

20.05.2011, 11:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne si ciuperci