Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel

de Panacris in Vita, 25 Apr 2012 | 3528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de vitel 500 g.,
  • sunca de pui 50 g.,
  • sparanghel 500g.,
  • garnitura de ciuperci, vezi reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/garnitura-de-ciuperci-32430.html,
  • vin alb demisec 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel:

Sparanghelul se curata si se pune la fiert, cca. 20 de minute, in apa clocotita cu un praf de sare si o lingura de zahar. Muschiul de vitel se taie felii subtiri, se subtiaza cu ciocanul de snitzele. Se pune o felie de sunca, o bucata de sparanghel fiert, se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare.

Se incinge tigaia Doubleta, se rumenesc rapid rulourile pe toate partile, se adauga vinul si se lasa la fiert acoperit, etans, cca. 15 minute. Se adauga restul de sparanghel taiat bucatele si garnitura de ciuperci preparata inainte. Se asezoneaza de sare, se acopera si se mai lasa la fiert acoperit cca. 15 minute pana se intrepatrund gusturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel, cu sunca de pui si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschiulet de vitel cu legume