Foarte bune... este reteta greceasca
Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se condimenteaza.
Se ia o foaie de placinta se unge cu pensula cu ulei si apoi se taie pe latime in 2 bucati. Pe fiecare bucata se aseaza o fasie piept de pui, o fasie de kaizer si una de cascaval. Apoi se ruleaza si se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Cand am terminat toate rulourile de pus in tava le ungem cu lapte si le bagam la cuptorul inchis pentru 15-20 de minute. Le scoatem si le mai ungem inca o data cu lapte si le mai bagam 10 minute. Apoi le scoatem si le ungem cu ou. Le mai bagam cam 5 minute, pana prind o culoare aurie.
Se scot pe platou si se servesc cu icre si masline.
Pofta buna!
1
Inainte de a termina de impachetat ruloul ungem capetele cu ulei ca sa fim siguri ca nu se desface.
2
Se aseaza in tava cu partea terminala in jos.
3
Cascavalul si kaizerul se taie fasii subtiri.
4
Nu se pune mult cascaval deoarece se topeste si iese din aluat.