Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Drege ciorbele, rafineaza sarmalele, face sa danseze papanasi si cat ai clipi se preschimba in frisca pe torturi: smantana este un adevarat artist al schimbarilor!!!
Carnea spalata si stearsa cu prosop de bucatarie, se pune la prajit in 2 linguri ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti se adauga vinul alb, se pune capac si se lasa sa se patrunda. Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul, ardeiul se taie fasii si se calesc toate in 1-2 linguri ulei de masline. Dupa ce s-au calit se pun peste carnea cu vin. Se condimenteaza cu sare si piper, cind este patrunsa carnea se adauga turmeric si smantana.
Noi am servit cu orez fiert.
Pofta buna!!!
1
daca vinul scade prea mult puteti sa mai adaugati
2
se pot adauga frunze de patrunjel, marar, etc
3
daca aveti piept de pui preparatul se va face si mai repede
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola