Rulouri de foietaj - Urechiuse dulci

de Kamelia92 in Dulciuri, 1 Aug 2013 | 9663 vizualizari

 

O rețeta ușoară si foarte rapida pentru dejun sau pentru gustarile din timpul zilei :)

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • zahar
  • scortisoara praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de foietaj - Urechiuse dulci:

Aluatul de foietaj ( fără drojdie) se dezgheata si se întinde pe o suprafața plata. Se prepara zahăr după gust si o lingura cu vârf de scortisoara si se impregneaza cu mainile sau ca in imagine. Se repeta pe ambele părți. Ulterior,din fiecare margina se învârte aluatul, relativ strâns, pana cele 2 rulouri se unesc la mijlocul foii de foietaj. Se taie fasii de cca 1cm si se aranjeaza pe tava. Se coc timp de 12 minute pe o parte, apoi se intorc si se mai lasa la rola 5 minute. 

Pofta bunicica ;)

TIPS-URI

1

Urechiusele se aranjeaza in tava cu ceva spațiu între ele, pentru ca in procesul coacerii se maresc in dimensiuni si se pot lipi unele de altele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de foietaj - Urechiuse dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza