Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza

de angyb in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2012 | 9188 vizualizari

 

Am vazut reteta de cuiburi a lui Noemi asa ca am incercat si eu.Nu chiar aceiasi reteta dar a iesit ceva bun.

 

INGREDIENTE

  • 2x250g foietaj
  • 4 crenvusti
  • 50g cascaval ras
  • 100 g crema de branza
  • 50 g ketchup
  • 1 ou pt. uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza:

Tocati marunt crenvustii, apoi adaugati restul ingredientelor. Intindeti amestecul obtinut pe foaia de foietaj, dupa care rulati dar nu foarte strans. Taiati rulouri de aproximativ 2 cm .Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

Ungeti rulourile cu oul batut si dati la cuptor aproximatim 30 de minute.

POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Mihaela11_jo 1

18.02.2012, 16:54

Foarte practic si aspectuos

irena 1

23.02.2012, 21:34

Alina26 1

14.05.2013, 04:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de foietaj - Urechiuse dulci