Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor

de lilik in Curcan, 24 Ian 2011 | 6617 vizualizari

 

sunt delicioase..

 

INGREDIENTE

  • 5 felii pulpa de curcan
  • 5 feliute de sunca
  • 5 feliute de branza tip Hochland
  • 1 felie de paine tare
  • 1-2 linguri parmezan
  • patrunjel verde
  • sare ,piper
  • 5 cartofi
  • rozmarin
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor:

Pregatim o umplutura din felia de paine maruntita(pesmet),parmezan,sare,piper,patrunjel verde tocat foarte marunt si punem ulei de masline pana nu se mai faramiteaza.

Punem pe masa de lucru cate o felie de carne pe care vom pune o felie de sunca,una de branza si deasupra punem putin din compozitia obtinuta,apoi rulam si asa pt fiecare bucata in parte.

Curatam cartofii si ii taiem cubulete apoi punem rulourile intr-o tava si imprejurul lor cartofii,presaram sare,punem putin ulei,rozmarin si dam la cuptorul incins la 180° timp de circa 35-40 de minute(cam pana cand sunt gata cartofii),intorcand rulourile la jumatatea timpului.

 

TIPS-URI

1

daca va place in compozitia pt umplutura puneti si putin usturoi pisat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan in sos de piper roz