Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2014 | 5729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • cca 300 ml ulei ( sau un pachet cu unt)
  • o cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • marar verde
  • 2 linguri rase pesmet
  • 8 felii sunca presata
  • 8 felii cascaval
  • un galbenus
  • putin chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata:

Rulourile le-am facut din cate trei foite de placinta. Am uns bine cu ulei fiecare foaie de placinta si au fost umplute cu: sunca si cascaval, putina verdeata, am rulat ( doua rulouri)

Umplutura cu ciuperci: intr-o tigaie am pus la incis putin ulei, peste care am pus ceapa taiata marunt, ciupercile, sare, piper, 2 linguri rase cu pesmet, verdeata. Am lasat la racit. Compozitia am impartit-o in doua, pentru inca doua rulouri. Am intins compozitia pe foaie bine si am rulat. 

Am uns o tava cu ulei, am pus rulourile, le-am uns cu ou si am presarat chimen. Cand au fost rumenite bine, le-am scos din cuptor. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv cu iaurt si foietaj