Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2014 | 5114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • cca 300 ml ulei ( sau un pachet cu unt)
  • o cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • marar verde
  • 2 linguri rase pesmet
  • 8 felii sunca presata
  • 8 felii cascaval
  • un galbenus
  • putin chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata:

Rulourile le-am facut din cate trei foite de placinta. Am uns bine cu ulei fiecare foaie de placinta si au fost umplute cu: sunca si cascaval, putina verdeata, am rulat ( doua rulouri)

Umplutura cu ciuperci: intr-o tigaie am pus la incis putin ulei, peste care am pus ceapa taiata marunt, ciupercile, sare, piper, 2 linguri rase cu pesmet, verdeata. Am lasat la racit. Compozitia am impartit-o in doua, pentru inca doua rulouri. Am intins compozitia pe foaie bine si am rulat. 

Am uns o tava cu ulei, am pus rulourile, le-am uns cu ou si am presarat chimen. Cand au fost rumenite bine, le-am scos din cuptor. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu ciuperci si cascaval cu sunca presata" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne la tigaie