Rulouri cu carne

de cristina1985 in Pui, 26 Aug 2017 | 5183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 -3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei mic galben
  • 3 rosii
  • sare, piper
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita pasta de rosii
  • 1/2 piept pui
  • 200 g cascaval
  • 6 foi de lasagna
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne:

Se taie ceapa verde, se caleste, apoi se adauga ardeiul taiat marunt si la sfarsit carnea (taiata fasii mici). Se calesc putin, dupa care se adauga putina apa. Se fierbe 45 minute, adaugand cand este nevoie apa. Se pune 1 lingurita boia, 1 lingurita pasta de rosii, cimbru, sare, piper. Se pune 1/2 din cascaval, ras pe razatoarea mica si se mai tine pe foc pana incepe sa se topeasca. Se inchide focul.

Foile de lasagna se fierb pe rand, cate 10 minute intr-o oala mai mare. Se umple fiecare fasie cu amestecul de carne si se ruleaza.

Se face un sos de rosii din rosiile date pe razatoare, ulei, cimbru, apa, iar jumatate din el se toarna in tava. Se fac 6 rulouri care se asaza peste sosul de rosii. Se toarna restul de sos si cascaval ras si se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 30 minute, la 180 grade Celsius.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu