Copanele pane

de Lau in Pui, 27 Feb 2014 | 5768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele pane:

Carnea o spalam bine dupa care o crestam putin din loc in loc,le condimentam cu sare si piper dupa gust,

Intr-un bol mai mare batem ouale cu sare,piper,boia de ardei dupa gust,adaugam faina cat sa rezulte un aluat asemanator ca cel de clatite,

Trecem copanele prin aluatul pregatit dupa care trecem prin pesmet pe ambele parti,

Le prajim in ulei incalzit la foc mic pentru a se face si in interior,dupa care la sfarsit dam focul la mai mare pentru a capata o crusta crocanta,

Scoatem pe un servetel absorbant,

Noi am servit cu pilaf

TIPS-URI

1

Multumesc Dana-Cristea pentru reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food