Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2011 | 9751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foitaj
  • 500g ciuperci proaspete
  • 200g muschi de vita
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • 2 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingura faina de orez(sau faina normal)
  • 300g piure de spanac

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne:

Punem o tigaie incapatoare pe foc cu putin ulei,taiem carnea felii subtiri si o lasam sa se rumeneasca,apoi adaugam ciupercile taiate felii,ceapa verde tocata marunt,asezonam cu sare si piper si lasam pe foc pana scade toata zeama lasata de ciuperci.La final adaugam piureul de spanac,mai lasam pe foc pana scade zeama pe care o mai lasa spanacul.Lasam sa se recesca bine,apoi adaugam vredeata tocata marunt,cele 2 oua si lingura de faina,si amestecam bine compozitia.

Intindem foaia de foietaj, deasupra intindem compozitia cu spanac  si ciuperci,facem o rulada pe latime si apoi facem cateva crestaruri pe aluat.Asezam ruladele intr-o tava dreptungiulara si o dam la cuptorul incins la 180g pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

silvi0ara 1

08.10.2011, 13:03

Gabitule,sunt inca ocupata cu mutatul,plus ca una dintre fetele mele a avut nunta acum pe 1 octombrie.Nu am avut timp vara asta sa fac mai nimic,dar de la 1 noiembrie promit sa recuperez.
Te pup.

deyutzky 1

17.01.2012, 00:36

La multi ani!!!

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:08

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copy-Paste "Strudel cu branza si rosii. Da` ce...eu nu pot?!? Eeiii..."