Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

de Andra_Constantinescu in Retete Delikat, 19 Iul 2018 | 3609 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
De data aceasta am pregatit o rulada cu carne de pui la care am adaugat "Amestec de ierburi si boia" de la Delikat. Mi-a placut foarte mult aceasta combinatie de boia de ardei, faina de mustar, patrunjel, ceapa, usturoi, arpagic, oregano, piper negru si alb, zahar din trestie de zahar, sare de mare, ardei gras rosu si ulei de masline extravirgin.
Aceasta reteta a fost de fapt o provocare la un alt concurs, pe care l-am si castigat, si anume sa pregatesc ceva care sa contina fasole verde congelata, nuca si bacon, dar nu i-am uitat si pe prietenii mei de la Delikat.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru rulada:
  • 1/2 piept de pui (300 g)
  • sare
  • 1 lingurita cu varf de amestec de ierburi si boia de la Delikat
  • 50 g fasole verde congelata
  • 20 g nuca grosier
  • 50 g cascaval ras
  • 100 g bacon crud-uscat
  • Alte ingrediente necesare pentru preparat:
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita de amestec de ierburi si boia de la Delikat
  • 20 g nuca macinata
  • 100 g fasole verde congelata
  • sare
  • 300 ml apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se spala pieptul de pui, se taie astfel incat sa se obtina o bucata mai mare si se bate cu ciocanul. Se unge pe ambele parti cu sare si cu amestecul de ierburi si boia. Se clateste fasolea verde (pentru a elimina gheata) si se asaza pe pieptul de pui (doar 50 g). Se presara nuca grosier si cascavalul ras, apoi pieptul de pui se ruleaza. Se inveleste in feliile de bacon si se prinde rulada cu scobitori.

Se pune ulei intr-un vas termorezistent. Se asaza rulada, se unge cu putin ulei, apoi cu amestec de ierburi si boia si se presara nuca macinata peste ea. Pe langa rulada se pune restul de fasole verde, se presara putina sare peste ea si se adauga apa. Vasul se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa ce carnea s-a facut pe jumatate, se inlatura folia de aluminiu si se mai lasa la cuptor pana cand se rumeneste frumos. Se poate intoarce si de pe o parte pe cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei si piept de pui