Rulada de pui cu carne tocata (by miha)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2010 | 7745 vizualizari

 

O rulada de pui grozava

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 1 morcov mare
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usutroi
  • busuioc
  • cimbru
  • 3 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu carne tocata (by miha):

Se feliaza pieptul de pui ,se bate bine cu un ciocenel de snitele se condimenteaza cu sare si piper.

O parte din piept l-am fiert in supica dupa care l-am tocat marunt,

Se amesteca carnea tocata cu ouale crude ,usturoi,sare,piper si morcovul tocat sau ras.

Se ia o bucata de carnita batuta se pune compozitia de carne tocata dupa care se infasoara.Se pun rulourile intr-un vas de yena cu putina apa si ulei de masline,se presara busuioc si cimbru si se da tava la cuptor aproximativ 40 minute.

Multumesc Miha de reteta, e grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu carne tocata (by miha)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute ca la mama acasa