Oua umplute cu ton

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2013 | 8154 vizualizari

 

Sa zambim si noi ca ele,ca sant bune :))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • o cutie de ton
  • 2 linguri de patrunjel
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

Se fierb ouale bine, se pun in apa rece, ca sa se decojeasca mai bine. Se decojesc, le taiem in jumatati de-a lungul si le scoatem galbenusul.

Tonul se amesteca cu galbenusul, se adauga sare, patrunjelul taiat marunt, zeama de lamaie, amestecand toate bine.

Cu aceasta compozitie se umplu albusurile. Daca vreti le puteti orna sau le lasati asa.

Pofta buna

TIPS-URI

1

daca aveti capere le tocati si le amestecati cu galbenusul

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose din drob de pui