Absolut delicioasa rulada asta,dar mi-a placut mult cum a iesit si ca aspect.
Puii i-am luat partial dezosati (din cei pregatiti pentru umplut).Am mai indepartat aripioarele si l-am desfacut,avand grija ca pielea sa-mi ramana intreaga,deoarece avem nevoie de ea pentru rulat.Am taiat din carnea de pe piept si pulpe si am distribuit-o uniform pe toata suprafata pielii.
Se condimenteaza ,se presara cu rozmarin si se lasa la frigider pana cand ne ocupam de umplutura.
Ciupercile se taie felii si se pun la prajit.Se adauga multa verdeata,sare si piper.
Carnea tocata se condimenteaza foarte bine ,apoi se amesteca cu ciupercile,ouale batute spuma si morcovii congelati.
Am facut doua variante de rulada.Nu stiam care va iesi mai aspectuoasa.Pana la urma mi-au placut amandoua.
Unul dintre pui l-am lasat intreg iar celalalt l-am taiat in doua bucati.
Pe fiecare bucata de pui am pus umplutura si am rulat-o cat mai strans.
Din puiul intreg a iesit o rulada mai groasa,asa ca am legat-o cu o sfoara si am pus-o intr-o tava cu hartie de copt.
Pentru ca nu eram foarte sigura ca nu se va prinde,am pus putin ulei pe hartia de copt,sub rulada.
Am pus-o la cuptor aproximativ o ora.
Cu celelalte bucati obtinute din cel de-al doilea pui,am facut doua rulade.
Am pus umplutura si le-am infasurat in folie de aluminiu unsa cu putin ulei.
Le-am pus intr-o tava in care am pus o cana de apa.
Le-am lasat asa la cuptor cam 1/2 de ora,apoi am luat folia jos,am adaugat putin ulei si le-am lasat sa se rumeneasca frumos.Pielea a ramas foarte crocanta.Gustul nu pot sa vi-l descriu.