Rulada de pui

de diaconta in Pui, 27 Dec 2010 | 35758 vizualizari

 

Absolut delicioasa rulada asta,dar mi-a placut mult cum a iesit si ca aspect.

 

INGREDIENTE

  • 2 pui dezosati
  • 600 gr piept de pui tocat
  • 200 gr ciuperci
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • morcovi mici congelati
  • verdeata
  • ardei rosu
  • condimente pentru pui
  • piper,vegeta
  • rozmarin

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Puii i-am luat partial dezosati (din cei pregatiti pentru umplut).Am mai indepartat aripioarele si l-am desfacut,avand grija ca pielea sa-mi ramana intreaga,deoarece avem nevoie de ea pentru rulat.Am taiat din carnea de pe piept si pulpe si am distribuit-o uniform pe toata suprafata pielii.

Se condimenteaza ,se presara cu rozmarin si se lasa la frigider pana cand ne ocupam de umplutura.

Ciupercile se taie felii si se pun la prajit.Se adauga multa verdeata,sare si piper.

Carnea tocata se condimenteaza foarte bine ,apoi se amesteca cu ciupercile,ouale batute spuma si morcovii congelati.

Am facut doua variante de rulada.Nu stiam care va iesi mai aspectuoasa.Pana la urma mi-au placut amandoua.

Unul dintre pui l-am lasat intreg iar celalalt l-am taiat in doua bucati.

Pe fiecare bucata de pui am pus umplutura si am rulat-o cat mai strans.

Din puiul intreg a iesit o rulada mai groasa,asa ca am legat-o cu o sfoara si am pus-o intr-o tava cu hartie de copt.

Pentru ca nu eram foarte sigura ca nu se va prinde,am pus putin ulei pe hartia de copt,sub rulada.

Am pus-o la cuptor aproximativ o ora.

Cu celelalte bucati obtinute din cel de-al doilea pui,am facut doua rulade.

Am pus umplutura si le-am infasurat in folie de aluminiu unsa cu putin ulei.

Le-am pus intr-o tava in care am pus o cana de apa.

Le-am lasat asa la cuptor cam 1/2 de ora,apoi am luat folia jos,am adaugat putin ulei si le-am lasat sa se rumeneasca frumos.Pielea a ramas foarte crocanta.Gustul nu pot sa vi-l descriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Valdostana cu piept de pui