Paste cu carne de pui in sos de rosii

de alilianaa in Pui, 26 Feb 2014 | 3125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 400 g carne de pui ( piept)
  • 5-6 linguri pasta de rosii
  • doua cepe mici albe
  • sare, piper dupa gust
  • oregano, busuioc, cimbru dupa gust
  • 30ml vin alb demisec
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de pui in sos de rosii:

Pastele se pun la fiert 7 minute cu sare. Cand sunt gata se pun intr-o strecuratoare si se dau sub jet de apa. Se pun la scurs. 

Carnea de pui  taiata fasii,  peste care am adaugat sare, piper supa gust, putin cimbru, cateva picaturi de ulei, am amestecat-o cat sa ia toate aromele. Am curatat o ceapa si am desfacut-o foite. Din fasiile de carne am executat ,, trandafirasi" pe care i-am pus pe bete impreuna cu ceapa si am obtinut niste frigarui. 

Frigaruile le-am pus intr-o tava pe hartie de copt impreuna cu miezul de ceapa ramas. Cand acestea au fost gata, le-am scos dupa bete. 

Intr-o tigaie am pus la incins ulei, am adaugat ceapa taiata marunt si ceapa coapta din tava. Am pus sare, busuioc si oregano. Cand s-au calit putin am adaugat pasta de rosii si vinul si apa. Am amestecat. Am adaugat carnea, am lasat 4-5 minute si la final pastele. Am amestecat toate ingredientele pana la o imbinare optima a ingredientelor. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână