Rulada de porc umpluta cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 15 Mai 2013 | 6647 vizualizari

 

reteta am luat-o din Clik!Pofta buna,am modificat-o putin dar a iesit foarte foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 1/2 cutie conserva de ciuperci
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 leg patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g.ulei de masline
  • 50 g vin alb
  • 1 pahar de apa
  • sare/piper/curcuma/boia dulce/busuioc/praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc umpluta cu ciuperci:

Carnea se curata de pielite,se spala bine,se usuca pe un prosop de hartie .Se taie,fara a se separa in bucati,se inveleste in folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele.Punem condimentele si presaram jumatate din patrunjelul tocat marunt.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline,adaugam si ciuperciile scurse.Se calesc cateva minute.

Ceapa si ciuperciile se pun peste carne,dupa care o rulam incet.Se leaga de jur imprejur cu ata sau cu snururi de silicon.

Se aseaza carnea intr-o tava termorezistenta,o stropim cu ulei de masline,se adauga usturoiul pisat,patrunjelul ramas,apa,vinul si condimentele dupa gust.

Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru 40 minute.

Se inlatura folia,se mai toarna apa daca mai trebuie si se mai lasa 30 minute ,ca sa se rumeneasca.

Se serveste cu cartofi natur si morcovi fierti,care se adauga in sosul format de la rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Szekelygulyas- gulas secuiesc