Rulada de porc cu spanac

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 30 Mar 2017 | 5114 vizualizari

 

Foarte buna si calda si rece. Minunata si pentru pachetelul de la serviciu.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 mana buna de spanac
  • 1ardei gras rosu
  • 200 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • rozmarin
  • vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu spanac:

Am portionat muschiul de porc, obtinand o bucata mai lata si mai subtire. Am condimentat carnea, am impaturit-o in forma initiala, am pus-o intr-un vas, am adaugat putin vin rosu si am lasat-o la rece, peste noapte.

A doua zi, am scos bucata de carne, am batut-o putin si am mai condimentat-o.

Am intins carnea pe o planseta, am asezat frunzele de spanac, mozzarella razuita, ardeiul taiat feliute si apoi am rulat.

Am legat rulada cu o ata, am asezat-o intr-o tava cu hartie de copt ( se putea si fara), am adaugat putin vin si apa in tava si am introdus la cuptor, la foc mediu, pana s-a rumenit bine.

Poate fi servita si ca aperitiv si ca fel principal, alaturi de o garnitura / salata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc învelit în bacon cu cartofi dulci şi pere