Rulada de porc cu spanac

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 30 Mar 2017 | 5323 vizualizari

 

Foarte buna si calda si rece. Minunata si pentru pachetelul de la serviciu.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 mana buna de spanac
  • 1ardei gras rosu
  • 200 g mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • rozmarin
  • vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu spanac:

Am portionat muschiul de porc, obtinand o bucata mai lata si mai subtire. Am condimentat carnea, am impaturit-o in forma initiala, am pus-o intr-un vas, am adaugat putin vin rosu si am lasat-o la rece, peste noapte.

A doua zi, am scos bucata de carne, am batut-o putin si am mai condimentat-o.

Am intins carnea pe o planseta, am asezat frunzele de spanac, mozzarella razuita, ardeiul taiat feliute si apoi am rulat.

Am legat rulada cu o ata, am asezat-o intr-o tava cu hartie de copt ( se putea si fara), am adaugat putin vin si apa in tava si am introdus la cuptor, la foc mediu, pana s-a rumenit bine.

Poate fi servita si ca aperitiv si ca fel principal, alaturi de o garnitura / salata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ciuperci