Rulada de foietaj cu curcan

de laylalala in Curcan, 10 Ian 2011 | 8021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • 400 gr aluat foitaj
  • 200 gr crema de branza cu verdeata
  • 100 gr parmesan ras
  • 100 gr Cheddar ras
  • 1 ou
  • 400 gr rosii cherry coapte, injumatatite
  • ulei de masline cu aroma de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de foietaj cu curcan:

1. Incinge cuptorul la 180˚C.

2. Taie pieptul de curcan in jumatate apoi unge jumatatile cu 2-3 linguri ulei de masline.Pentru umplutura, amesteca crema de branza cu parmesan, Cheddar si ou. Inglobeaza rosiile cherry, amestecand usor.

3. Taie foaia de aluat in jumatate apoi unge jumatatile cu umplutura. Aseaza intr-un capat, nu prea aproape de margine, pieptul de pui si ruleaza. Unge cele doua rulade cu ou batut. Da-le la copt 1h – 1h 20 minute pana cand carnea s-a patruns.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de foietaj cu curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]