Pulpe de curcan prajite

de Bya Ralu in Curcan, 8 Aug 2013 | 10497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de curcan
  • ulei pentru prajit
  • 1 pahar de apa
  • sare/piper/ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan prajite:

Pulpele se cresteaza si se condimenteaza.

Intr-o tigaie punem ulei  si punem pulpele la prajit.Se acopera cu un capac pentru a nu stropii cu ulei si se intorc pe o parte si pe cealalta.

Dupa ce s-au prajit putin se adauga jumatate de pahar de apa si frunzele de busuioc.

Tot timpul se lasa acoperit,iar cand a scazut zeama se mai adauga apa.Cam in 30-40 minute sunt gata.

Intre timp punem cartofii la fiert pentru piure.

 

Cu zeama care se ramane de la carne se formeaza un sos.Reteta aici http://www.bucataras.ro/retete/sos-de-ceapa-cu-smantana-si-marar-49726.html

TIPS-URI

1

Se serveste cu sos de ceapa

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copan impanat cu usturoi si carnat de casa in vas roman