Piept de curcan la grill

de xana in Curcan, 26 Iun 2018 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii subtiri de piept de curcan
  • 5+1 catei de usturoi
  • cateva bucatele de conopida in otet
  • 30 ml ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • 1/2 de lingurita paprika
  • 1 lingurita de sos Worcestershire
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan la grill:

Condimentam carnea cu paprika, 1 catel de usturoi zdrobit, sosul Worcestershire, sare, piper si 2 linguri din cantitatea de ulei apoi o dam la frigider pentru 30 de minute.

Incingem grillul si coacem carnea pe ambele parti pana se rumeneste apoi o taiem fasii.

Amestecam carnea cu restul de ulei, usturoiul taiat felii subtiri, otetul si bucatele de conopida si o dam la frigider pentru cel putin o ora. 

Se poate consuma ca atare sau folosita in salate.

TIPS-URI

1

Cantitatea mare de usturoi este doar pentru a da gust si se va indeparta in timpul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan la grill" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan parizian