Carnea se toaca la masina de carne, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.
Pe o bucata de folie de aluminiu unsa cu ulei se intinde compozitia de carne in strat subtirel. Deasupra se pun legumele congelate.
Aici, oferta fiind variata, puteti alege in functie de preferinta voastra. Eu am ales un amestec de porumb cu morcov, ardei, mazare si fasole verde.
Presaram putina sare si piper, apoi ajutandu-ne de folie rulam carnea, pe lungime. Ruloul obtinut il invelim in folia de aluminiu, strangand bine capetele. Punem ruloul intr-un vas termorezistent, punem putina apa, cam de-un deget din inaltimea ruloului, si dam la cuptor la foc mediu, pana scade apa din vas. Desfacem folia, ungem ruloul cu sosul format acolo si dam din nou la coptor pana se rumeneste usor deasupra.
Lasam sa se racoreasca putin, apoi se portioneaza dupa dorinta.