Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca

de xana in Curcan, 30 Oct 2013 | 8561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de piept de curcan(sau 4 mai mici)
  • 4 felii subtiri de sunca
  • 100 gr ciuperci(pot fi si din conserva)
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
  • usturoi praf
  • ghimbir praf
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cateva feliute de chorizo(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca:

Carnea se bate cu ciocanul de snitele ca sa fie cat mai subtire, apoi se condimenteaza pe ambele parti cu boia de ardei, cimbru, usturoi, ghimbir, sare si piper. 

Peste carne se pun cate doua felii de sunca si ciupercile taiate feliute, putina sare si cateva picaturi de ulei de masline. Se ruleaza fiecare felie de carne, cu grija ca ciupercile sa ramana in interior si se prind cu scobitori la capete(sau unde credeti necesar).

Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei de masline si se prajescu rulourile pe toate partile pana se rumenesc putin. 

Scoatem toate scobitorile si punem rulourile intr-o tava, iar printre ele feliutele de chorizo. Se acopera cu folie de aluminiu sau hartie de copt si se dau la cuptor, la 180ºC pentru 20 de minute, apoi luam folia si mai lasam cca 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan cu urda si rosii uscate