Se macina biscuitii fin. ( eu nu am robot de bucatarie, asa ca i-am pisat frumos cu ciocanelul de snitele).
Cele 100 g de zahar pentru crema de biscuiti se caramelizeaza. Cand a devenit lichid ( dar lichid, sa nu faceti ca mine sa va grabiti ca fata la maritat...si atentie sa nu sara pe manute!) turnati cele 175 ml de apa. Se fierbe pana se topeste caramelul. Dam deoparte de pe foc si amestecam energic cu pesmetul de biscuiti.
Crema obtinuta sa intinde imediat peste foaia de napolitana.
Pentru crema de lapte praf punem la foc apa, zaharul si untul la foc mic. Cand da in clocot se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia. Dam deoparte si punem laptele praf si nuca de cocos si amestecam energic.
Intindem crema obtinuta peste crema de biscuiti si apoi incepem sa rulam usor foaia de napolitana. Invelim in folie alimesntara si dam la rece...de preferinta peste noapte.
Este o prajiturica racoroasa, simpla si perfecta pentru cei care nu prea mai au dinti! ( asa a zis mama, persoana in cauza :))) )