Rulada de biscuiti

de lilik in Prajituri, 17 Oct 2012 | 59247 vizualizari

 

Inca o reteta din caietul mamei..simpla,economica si delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • Pentru blatul de biscuiti:
  • 500 gr biscuiti populari
  • 400 ml lapte circa(depinde cat isi trag biscuitii)
  • 3 linguri cacao
  • Pentru crema:
  • 200 gr zahar pudra vanilat
  • 100 gr nuca de cocos
  • 200 gr margarina(sau unt)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti:

Macinam biscuitii cat mai fin(eu am folosit robotul de bucatarie),apoi ii amestecam cu cacao intr-un vas si incepem sa adaugam din lapte treptat,pana obtinem o compozitie nu prea moale.

Impartim compozitia in 2 si o punem intre 2 folii de plastic,apoi intindem o foaie nu prea subtire.

Mixam margarina cu zaharul pudra pana obtinem o compozitie cremoasa,apoi adaugam nuca de cocos si amestecam bine.

Impartim si crema in 2 si o intindem uniform pe blatul de biscuiti,apoi cu ajutorul foliei rulam usor.

Rulada o infasuram bine in folie,o inchidem la capete si dam la rece pentru cateva ore,dupa care servim cu pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de biscuiti in foi de napolitana