Rulada cu gem de caise

de Bunica in Prajituri, 4 Noi 2012 | 25870 vizualizari

 

Este un dulce preferat de nepotii mei. Am taiat foaia de rulada in doua,ca sa fie mai subtiri,placerea nepotului.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 1plic zahar vanilat
  • 1/2plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de caise:

Pentru inceput se preincalzeste cuptorul.

Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana isi maresc volumul. Se adauga uleiul zaharul vanilat mixand continu.

La sfarsit adaugam praful de copt si faina pe care le amestecam cu lingura usor de jos in sus.

Tava aragazului se tapeteaza cu hartie de copt,care se unge cu ulei.

Intreaga compozitie se toarna in tava,se niveleaza si se da la cuptor.

Este coapta cand se rumeneste frumos deasupra.

Se scoate din cuptor,se desprinde rulada de hartia de copt,apoi se ruleaza cat mai strans(hartia+rulada),lasandu-se sa se raceasca.

Se desface usor,se unge cu gem si se ruleaza la loc.Cand s-a racit am taiat fiecare rulada in 4 si am impachetat cate una  in folie alimentara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă cu gem