Rulada cu gem de caise

de Bunica in Prajituri, 4 Noi 2012 | 24482 vizualizari

 

Este un dulce preferat de nepotii mei. Am taiat foaia de rulada in doua,ca sa fie mai subtiri,placerea nepotului.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • 1plic zahar vanilat
  • 1/2plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de caise:

Pentru inceput se preincalzeste cuptorul.

Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana isi maresc volumul. Se adauga uleiul zaharul vanilat mixand continu.

La sfarsit adaugam praful de copt si faina pe care le amestecam cu lingura usor de jos in sus.

Tava aragazului se tapeteaza cu hartie de copt,care se unge cu ulei.

Intreaga compozitie se toarna in tava,se niveleaza si se da la cuptor.

Este coapta cand se rumeneste frumos deasupra.

Se scoate din cuptor,se desprinde rulada de hartia de copt,apoi se ruleaza cat mai strans(hartia+rulada),lasandu-se sa se raceasca.

Se desface usor,se unge cu gem si se ruleaza la loc.Cand s-a racit am taiat fiecare rulada in 4 si am impachetat cate una  in folie alimentara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de mere