Merisor,jur ca doar am tras cu ochiul,n-am copiat,ca eu vreau sa trec clasa.....cu alte cuvinte aveam niste mascarpone si nu stiam ce sa fac cu ea sa nu expire singura si parasita....
Crema:
Am pus biscuitii in robot si i-am sfaramat bine, am adaugat 2 linguri de zahar farin, branza mascarpone si dulceata si le-am mixat bine, pana a devenit o crema omogena.
Glazura:
Apa cu zaharul, cacaoa pe foc, cand a inceput sa clocoteasca am adaugat ciocolata rupta bucati si am amestecat pana s-a topit, am tras de pe foc si am adaugat si margarina.
Asamblare:
Peste foaia de napolitana am pus glazura, am intins-o bine si am asteptat sa intre in foaie bine, sa se inmoaie, ca sa o pot rula. Am intins un strat de crema si am pus visine, in sir indian, am rulat si apoi am glazurat rulada. Le-am dat la rece, la congelator, cu cat stau mai mult cu atat mai bine, depinde de rabdare.