Rulada cu branza dulce

de ala_oancea in Prajituri, 14 Dec 2009 | 17904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita esenta de rom
  • Umplutura:
  • 1/2 borcan gem de caise
  • 100 gr unt
  • 350 gr branza dulce
  • zahar pudra dupa gust
  • 1 lamaie mica
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza dulce:

Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta de rom si faina. Se amesteca bine. Se toarna compozitia in tava, pe hartie de copt, se niveleaza si se coace blatul 15 minute. Se scoate din cuptor si se ruleaza intr-un prosop. Se lasa sa se raceasca.

Se mixeaza untul cu zaharul pudra, se adauga branza, coaja rasa si zeama de la lamaie si se amesteca bine. Se desface blatul, se unge cu un strat subtire de gem, apoi se intinde branza. Se ruleaza si se decoreaza. Se tine la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
Brânza Gorgonzola, brânză italiană tradițională, vine în două varietăți principale: Gorgonzola Dulce și Gorgonzola... citeste mai mult
Tipuri de brânză Gorgonzola Picantă. Oferă cel mai interesant contrast de arome!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cremos cu ciocolata