Chiar daca afara este foarte cald, tot imi este pofta de cate o prajitura. O solutie pentru astfel de situatii este aceasta rulada: se face repede si nu trebuie sa folosesc cuptorul.
Crema de biscuiti:
Biscuitii de macina fin . Zaharul se caramelizeaza la foc mic. Cand ajunge la o culoare aurie se adauga apa (grija mare la aburi) si se lasa sa fiarba pana se dizolva tot caramelul. Dam de pe foc si adaugam biscuitii macinati. Amestecam repede pana se omogenizeaza. Intindem crema pe toata suprafata foii de napolitana.
Crema de lapte praf:
Punem pe foc mic zaharul apa si untul si lasam sa dea cateva clocote, amestecand ca sa se topeasca zaharul. Dam de pe foc si adaugam laptele praf si nuca de cocos. Amestecam energic pana se omogenizeaza.
Intindem crema de lapte praf peste peste cea de biscuiti, in strat uniform.
Rulam usor foaia de napolitana, pe partea lunga si dam rulada la frigider paa se intareste crema.