Rosii umplute cu icre de casa

de Krystyan Trendy in Crap / Caras, 30 Oct 2013 | 4557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g icre proaspat de crap
  • 250 ml ulei
  • zeama de la o 1 lamaie
  • 3 linguri de gris fiert
  • +
  • sare
  • 50 ml apa minerala
  • 2 rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu icre de casa:

Curatam icrele de pielite si punem putina sare deasupra ...il lasam 15 minute la frigider. Dupa 15 minute, punem icrele intr-o strecuratoare, punem strecuratoarea sub un jet de apa rece, lasam putin la scurs, apoi rasturnam icrele intr-un bol mai inalt. Adaugam cate putin ulei cam o lingura si amestecam cu o lingura de lemn si tot asa, pana ce adaugam tot uleiul. Punem apoi zeama de lamaie, grisul fiert si la sfarsit putina apa minerala. Amestecam usor .

Decupam rosiile, scoatem semintele si umplem cu icrele de casa .

TIPS-URI

1

Eu nu folosesc mixerul la icre sau la maioneza,lingura de lemn e cea mai sfanta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu icre de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

laura_n 1

30.10.2013, 14:18

yum esti a doua care imi face pofta

Panacris 1

31.10.2013, 07:49

Ei, musai să probez și eu! Nu am mai făcut de vreo 10 ani , că nu-mi ieșeau, mereu se tăiau. Dar acum am căpătat experiență și trebuie să trec peste handicaoul ăsta

Dana_Retetegg 1

03.11.2013, 17:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre