Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2013 | 10162 vizualizari

 

Cu toata agitatia de sarbatori nu prea am mai avut timp de nimic...chiar daca Mosul a trecut pe la voi, vin astazi sa va ofer cate un Mos Craciun cu branzicaaa:D daca va plac mosuletii mei va rog sa-mi acordati un vot de 5 stelute incepand de maine la concursul de pe decorix ;;) http://www.decoblog.ro/2013/01/rosii-umplute-cu-crema-de-branza-mos-craciun.html (perioada de vot este 7-13 ianuarie)

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii medii
  • 250 gr branza dulce
  • 100 gr unt moale
  • marar
  • sare
  • piper boabe (pt. decor)
  • maioneza (pt. decor)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun":

Se amesteca branza (trebuie sa fie bine scursa) cu untul, se adauga mararul tocat marunt, iar apoi se pune sare dupa gust.

Se taie partea de jos a rosiilor (pt. a avea sustinere), se lasa deoparte capacelele si se scobesc cu o lingurita.

Se umple fiecare rosie cu crema de branza si se pune capacelul (pe post de caciulita).

Tot din crema de branza se fac moturile si nastureii, se pun ochisorii din boabele de piper, iar ca barba se adauga putina maioneza.

Se orneaza platoul dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza "Mos Craciun"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute”haioase si gustoase”