Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Eu sunt fan placinte sarate.
Aluatul se lasa la decongelat.
Branza se da pe razatoare.
Intr-un castron se amesteca telemeaua cu branza de vaci, 4 oua, smantana si zaharul vanilat pana se omogenizeaza.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune prima foaie. Aluatul trebuie sa fie si pe marginea tavii.
Se pune branza in tava si se niveleaza.
Se pune deasupra si a doua foaie, se potrivesc marginile si se lipesc.
Se unge cu galbenus de ou amestecat cu o lingura de lapte.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.
Cand se rumeneste este gata.
Se taie rece si se serveste.
Pofta Buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola