Rondele de merluciu

de tiby in Peste, 26 Mar 2014 | 5330 vizualizari

 

Pentru ca ieri a fost sarbatoarea de Buna Vestire in care a fost dezlegare la peste si conform traditiilor populare e bine sa se manance peste in aceasta zi, m-am "conformat" si am preparat si eu peste... recunosc ca imi era si dor de un preparat cu peste, a trecut ceva vreme de cand am mancat ultima oara... :)

 

INGREDIENTE

  • 1-2 buc trunchi de merluciu
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de merluciu:

Se lasa merluciu la decongelat apoi se curata si se spala bine si se tamponeaza cu un servet.

Se taie trunchiul de peste in rondele potrivite care apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 15-20 de minute la frigider.

Dupa acest interval, se pune putin ulei la incins intr-o tigaie, se scoate pestele si se da fiecare rondea prin faina apoi se prajeste pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.

Se serveste cald.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

se poate servi alaturi de diverse garnituri... eu de aceasta data am ales legume trase la tigaie in putin unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de merluciu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Satisfyyourcravings 1

26.03.2014, 13:38

Arata bine!

laura_n 1

26.03.2014, 17:49

nu stiu daca am mancat merluciu, dar eu sunt fan peste! numai rechin nu as manca ))

Rahela Velicu 1

05.01.2017, 01:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]