Crap prajit, marinat in lapte

de mihaelar63 in Crap / Caras, 20 Sep 2021 | 4153 vizualizari

 

 Daca dorit sa dati un gust delicat pestelui, trebuie sa il lasati la marinat in lapte.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg bucati de crap proaspat
  • 500 ml lapte
  • 1 lingura de Rose Harisa -pasta orientala de ardei picanti cu mirodenii , usturoi si petale de trandafir
  • sare
  • faina alba
  • ulei pentru prajit
  • cartofi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit, marinat in lapte:

  1. Bucatile proaspete de crap se sareaza si se pun la marinat in lapte.
  2. Le puteti lasa la rece chiar si peste noapte.
  3. Se scot bucatile de peste din lapte si se tamponeaza de excesul de umiditate.
  4. Condimentati pestele cu Rose Harissa. Este un condiment complex, arabesc care se potriveste foarte bine cu pestele .
  5. Am infierbantat uleiul si am prajit in el cartofii.
  6. Imediat am continuat cu pestele in acelasi vas cu ulei incins.
  7. Se dau bucatile de crap prin faina alba. Se scutura de excesul de faina si se prajesc in ulei incins.
  8. Prajiti pe ambele parti pana obtineti o frumoasa culoare aurie.
  9. Noi am servit crapul prajit impreuna cu cartofi prajiti cat a fost cald.
  10. Alaturi puneti salata preferata de cruditati.
  11. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit, marinat in lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

22.09.2021, 16:17

Panacris 1

24.09.2021, 13:52

madi_marin 1

25.09.2021, 10:29

Interesanta marinarea! N-am incercat niciodata, dar am sa retin aceasta idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste prajit cu mamaliguta cu pasta de tomate, cu sos de capere