Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci

de ralu_ca in Dulciuri, 30 Noi 2013 | 36708 vizualizari

 

Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci de azi e una dintre retetele noastre favorite. Ne plac si papanasii moldovenesti si papanasii fierti, cu pesmet, dar poate si pentru ca am crescut cu aceasta varianta, o indragim cel mai mult!

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci

  • 400 g branza vaci
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf copt
  • smantana
  • dulceata
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci:

Preparare Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci

Am separat galbenusurile de albusuri.

Intr-un vas am amestecat branza, galbenusurile, zaharul vanilat si praful de copt, apoi am adaugat albusurile batute spuma. S-a format un naluat peste care am pus faina si am framantat pana am putut modela papanasii.

Am incins uleiul si i-am rumenit bine pe fiecare parte, i-am scos si i-am pregatit cu dulceata si smantana pentru a fi serviti. Un deliciu !

Pofta buna!

Si pentru ca tot pomeneam de ei in introducere, sa va arat si cum se prepara papanasii moldovenestipapanasii fierti, cu branza de vaci

Aici gasesti Cum sa prepari papanasi dupa o reteta de Radu Anton Roman

TIPS-URI

1

se servesc fierbinti

2

fiecare portie are 2 papanasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta traditionala de papanasi pufosi prajiti, cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

laura_n 1

01.12.2013, 11:26

dementiali!

Alexandra Burz 1

09.01.2014, 08:05

babi5 1

25.05.2014, 15:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]