Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2015 | 25163 vizualizari

 

Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume. Perfecte pentru orice masa, aceste chiftelute sunt pline de arome si usor de preparat, pe placul intregii familii! Dovlecei, morcov, oua, pesmet, sunt cateva dintre ingredientele necesare.

 

INGREDIENTE

Ingrediente Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume

  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • cateva fire patrunjel
  • sare, piper, boia
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume:

Preparare Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume

Dovleceii, morcovii si cartofii se dau pe razatoare, se sareaza, se lasa putin apoi se storc de zeama. Peste legumele stoarse se adauga ouale, pesmetul, patrunjelul tocat si condimentele. Se amesteca bine , se modeleaza ciftelutele si se prajesc in uleiul incins. Se scot pe o farfurie in care am pus prosop de hartie pentru a absorbi uleiul.

Se servesc calde sau reci.

Aveti aici si varianta de Chiftele din legume, de post, iar aici gasiti o alta varianta delicioasa de chiftelutele amestec din carne si legume

Mancarea noastra preferata e aceasta mancare de parjolute moldovenesti in sos, cu garnitura de piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi