niste floricele comestibile cu vaza cu tot
Se dau pe razatoare branza, cascavalul si untul si se amesteca cu faina.Se face un aluat din ele si se da la rece.Atentie, la inceput par niste faramite pur si simplu dar presandu-le cu degetele se vor lipi datorita untului si incet incet cu multa rabdare se face aluatul.Se da la rece macar o jumatate de ora, se intinde pe masa presarata cu faina si se intinde cu sucitorul, apoi se decupeaza mici cercuri cu gura unui capacel(eu l-am folosit pe cel de la scobitori) apoi crestam cu un cutitas cu varf ascutit din loc in loc si se indeparteaza bucatelele si se obtin floricele.Tot asa facem si ciupercute sau lasam cerculete pur si simplu.Am mai facut si patratele din aluat pe care le-am zimtat pe margini cu dintii furculitei.
Se ung cu un galbenus si se dau cu susan sau chimen deasupra.Se coc la cuptor pe ambele parti si se servesc calde sau reci,Eu le prefer reci cat mai reci sunt mult mai sfaramicioase.Am luat o rosie si am infipt in ea feliute de castravete apoi cu niste scobitori mai lungi am fixat si florile mele coapte si ortnate cu crema de branza Almette si cu bucatele de masline negre.