Reteta delicioasa de Tocanita de pui cu ardei si ceapa, servita cu mamaliguta
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: pulpe de pui, ceapa, ardei kapia, rosii
Ingrediente pentru Reteta delicioasa de Tocanita de pui cu ardei si ceapa, servita cu mamaliguta:
Cum se prepara : Reteta delicioasa de Tocanita de pui cu ardei si ceapa, servita cu mamaliguta:
Spalam pulpele, le crestam si le prajim in ulei. Le scoatem si le lasam deoparte.
Taiem ceapa fideluta si ardeii cubulete si ii punem in tigaie peste ulei. Daca este cazul mai adaugati putin ulei. Lasam pana se inmoaie ceapa si ardeii.
Completam cu apa si fiebem la foc mic pana cand ceapa si ardeiul sunt bine fierte. Adaugam rosiile decojite si date pe razatoare sau taiate cubulete mici. Daca nu aveti rosii proaspete puteti folosi rosii cuburi la conserva.
Asezonam cu sare, piper si boia de ardei.
Adaugam carnea si lasam pe foc pana scade sosul. Punem patrunjel verde tocat marunt. Servim cu mamaliguta calda.
O mancare absolut delicioasa este si Tocanita de pui cu galuste din cartofi
Va mai recomandam si reteta Tocanita picanta de pui