Pulpe pe pat de legume

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 24 Iun 2010 | 4114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 4 cartofi
  • o punga amestec mexican
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • o cana de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pe pat de legume:

Spalam si curatam pulpele si le punem la fiert, in apa cu sare.

 Intre timp curatam cartofii, ii taiem dupa preferinte si ii punem intr-o tava de yena, ii stropim cu ulei si cu apa si ii dam la cuptor pana fierbe carnea.

Dupa ce au fiert pulpele le scoatem, iar din apa in care au fiert facem o supita.

Scoatem si cartofii, punem si amestecul de legume congelat peste cartofi,pulpele, condimentam cu sare si piper si dam la cuptor pana cand se rumenesc pulpele si sunt gata si legumele.

Servim alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume mexicane