Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir se poate pregati cu taitei pentru mancare chinezeasca, dar daca nu ii gasiti, ii puteti folosi si pe cei de la supa instanta. Se prepara rapid si sunt deliciosi!
Ingrediente Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir
Preparare Reteta de taitei chinezesti cu legume, cu usturoi si ghimbir
Taiteii se pun intr-un bol adanc si se toarna apa fierbinte peste ei. Se lasa 3 minute si se scurg de apa.
Se curata legumele si se taie in bucati mai mari, dar subtiri.
Se pune o tigaie sau un wok pe foc si se adauga 1-2 linguri de ulei. Se infierbanta si se adauga ceapa si morcovii. Se calesc 1 minut la foc mare. Se adauga varza si se mai calesc 1-2 minute.
Se adauga taiteii si 1 lingura de sos de soia.
Se tin pe foc inca 1-2 minute si se amesteca des. Optional, puteti adauga cateva picaturi de ulei de susan.
Se iau de pe foc si se servesc.
Pofta buna!
Poate-ti place si reteta de Taitei chinezesti cu pui sau Taietei chinezesti cu pui si trei feluri de ciuperci
Recomandam si - Noodles cu Carne de Porc