Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de MIUTA in Dulciuri, 7 Dec 2010 | 9948 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Foarte buni,deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400g branza de vaci
  • o lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita bicarbonat de amoniu
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri gris
  • 8 linguri faina
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • smantana 200 ml
  • miere 2 linguri
  • dulceata de afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un castron pui coaja de lamaie,branza de vaci,zaharul,ouale,esenta de vanilie,grisul,sarea si bicarbonatul de amoniu stins in 2 linguri suc de lamaie.Amesteci si la sfarsit adaugi faina.Se framanta si daca mai este nevoie se adauga faina.Se formeaza papanasii si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.Se servesc cu smantana amestecata cu miere si dulceata de afine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pana cotta cu lapte si capsuni