Reteta de preparare a papanasilor

de Raisha in Dulciuri, 24 Ian 2015 | 3612 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • - 500 g branza de vaci
  • - 2 oua
  • - 100 g zahar
  • - 1 esenta de vanilie
  • - coaja de portocala/ lamaie
  • - 200 g faina
  • - praf de copt 1 lingurita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un vas se pune branza de vaci care se va amesteca cu ouala pana ce acestea se incorporeaza bine. Se adauga deasupra zaharul si se continua amestecul. Se adauga esenta de vanilie si coaja de portocala. Dupa aceea se adauga faina cate putin si praful de copt. Cu o lingura se va amesteca repede toata compozitia. Trebuie sa obtinem un aluat lipicios si moale. Astfel papanasii nostri vor fi fragezi si pufosi.

Dupa ce terminam de format aluatul il modelam sub forma de bile pe care apoi le aplatizam si le dam prin faina putin pentru a nu se prinde de tigaie. Le prajim in ulei incins la foc mic avand grija ca ei sa nu se arda.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Aluatul trebuie sa fie moale si usor lipicios

2

Din aceasta cantitate mi-au iesit 11 papanasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu visine, fara coacere