Foarte gustoase si se potrivesc bine in perioada sarbatorilor de iarna!
Margarina se lasa la temperatura camerei apoi se spumeaza cu zaharul si esentele.
Se adauga si galbenusul de ou si se amesteca bine.
Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt ( cam 200g faina).
Se adauga nuca si ciocolata, se amesteca, apoi se adauga faina si se omogenizeaza bine.
Aluatul va fi destul de moale , se mai poate adauga faina dar consistenta sa ramane moale, va necesita ceva faina si la modelat.
Lasam compozitia la rece apoi pe masa de lucru infainata bine intindem aluatul in foaie de jumatate de cm,si decupam fursecurile cu formele dorite.
Le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumenesc frumos.
Dupa ce se racoresc putin le putem pudra cu zahar amestecat cu un praf de nucsoara.
Craciun fericit!