Aceasta Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor este una simpla si rapid de facut.
Va trebuie numai un peste bun si proaspat.
Ca si ingrediente sunt necesare: biban, usturoi, sos de rosii, ardei, ceapa, ulei de masline.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/12/biban-proaspat-cu-ardei-la-cuptor.html
Iata cum se prepara Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor
Incalziti cuptorul la 180°C.
Curatati ceapa si usturoiul.
Tocati usturoiul si taiati ceapa lamele.
Spalati pestele, uscati-l cu un prosop de hartie.
Puneti sare si ungeti-l cu sos de rosii pe toata suprafata si in interiorul lui.
Puneti-l intr-un vas pentru cuptor.
Ungeti-l cu ulei de masline si puneti deasupra si alaturi de el ceapa, usturoiul si lamelele de ardei.
Varsati 100 ml de apa si dati la cuptor timp de 30 de minute.
Serviti-l simplu cu paine completa sau cu orez natur/ orez konjac.