Peste cu mustar si legume

de ianculubita in Peste, 25 Mar 2013 | 3667 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma au venit in vizita niste prieteni care traiesc in Australia si m-au rugat sa le fac peste;ei bine,le-am facut ca la un moment dat m-au intrebat cate feluri am facut!!!
Desertul nu l-am facut cu peste dar ma gandesc eu si la un desert cu peste.......
Am inceput cu binecunoscutul bors de peste(aveti reteta aici),apoi ce urmeaza.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste bucati sau fileuri(de preferinta alb,eu am avut somn)
  • 2 linguri mustar frantuzesc(cu boabe)
  • 2 portocale
  • 2 lingurite cu miere
  • 500 g cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 punga mica cu mazare congelata
  • 3 linguri ulei de masline
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu mustar si legume:

Intr-un bol facem o marinada cu mustar, miere, sucul de portocala si putina coaja rasa, apoi punem pestele intorcandu-l din cand in cand;

In tava punem cartofii fierti pe jumatate si taiati in sferturi, mazarea, ardeii taiati suvite, usturoiul pisat, ulei, sare, piper, amestecam totul. Deasupra punem pestele cu tot cu marinada si lasam la cuptor 30 minute.

Se serveste imediat.

TIPS-URI

1

pestele la marinat se tine 30 minute dar daca avem timp se poate lasa peste noapte la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu mustar si legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie la cuptor cu ierburi aromate