Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca

de izulika in Ciorbe, 5 Sep 2010 | 66010 vizualizari

 

Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca
Servita fierbinte, garnisita cu o mana de verdeata proaspata, aceasta ciorba este perfecta pentru a va incalzi in serile reci de iarna sau pentru a va rasfata cu o masa sanatoasa si reconfortanta in orice moment al anului.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

  • 2 aripi,1 piept de pui,1 spate
  • 4 morcovi de marime medie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 70 g pasta de tomate
  • 1 lingura si jumatate bors magic
  • 1 lingura delicat
  • piper
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

Cum se prepara Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

Carnea de pui se taie dupa preferinta si se spala cu apa rece iar apoi se pune la fiert,adunand din cand in cand spuma.Intre timp se curata si se spala legumele iar apoi morcovul,ardeii,rosiile si telina se toaca cubulete, iar ceapa se toaca marunt.Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele tocate si se lasa in continuare la fiert.Dupa ce au fiert legumele si carnea se adauga pasta de tomate, usturoiul,delicatul,piperul, si borsul.Se mai lasa la fiert cateva minute si se da deoparte.

Intr-un catron mai mare se bate 1 ou si se adauga usor ciorba calda peste,apoi se toarna in oala amestecand de jos in sus la sfarsit se presara cu patrunjel verde.

O optiune rapida si delicioasa pentru mesele de pranz sau cina este Ciorba de legume cu mei. Un deliciu reconfortant pentru orice zi poate fi Ciorba de pui a la grec

Pentru felul doi incercati reteta de Coaste de porc glazurate

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sidy 1

06.09.2010, 08:29

Buna tare Dar fara # bors magic si
# delicat

mena29 1

06.09.2010, 19:27

ce ciorba buna

Laly 1

06.09.2010, 23:49

Vin si eu cu castronelul pentru o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda