Ciorba taraneasca de porc

de Bya Ralu in Ciorbe, 30 Sep 2012 | 10176 vizualizari

 

e atat de buna ciorbita asta!!!yammy yammy,pe cine servesc??

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 100 g varza alba
  • 150 g fasole pastai galbena
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri bulion
  • 4 cartofi
  • taietei(cam 1 mana)
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta,leustean,piper negru
  • 2 linguri bors maggic
  • 200 g carne de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc:

Ceapa o dam pe razatoarea mica,la fel si varza si telina.Morcovul,impreuna cu pastarnacul se taie rondele,fasolea pastai se rupe in bucatele mai mici.Carnea de porc(eu am folosit gulas) se taie in cubulete mici si se clateste in apa rece.Intr-o oala mare de ciorba se adauga legumele si carnea taiata cubulete,cu putin ulei de masline si lasam cateva minute sa se caleasca.Adaugam apa,punem vegeta si lasam la fiert.Dupa vreo 20 minute adaugam cartofii taiati cubulete mici.Separat se pun taietei la fiert in apa cu sare.Se adauga in oala de ciorba,se pune si bulionul subtiat cu apa,impreuna cu borsul magic,mai punem vegeta daca este nevoie,adaugam si leusteanul,piperul negru iar la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

annemarry 1

19.10.2012, 22:23

cat de bine arata si gustu cred ca este pe masura

Bya Ralu 1

20.10.2012, 15:01

multumesce buna tare

Micutza Luana 1

20.03.2013, 00:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta